web analytics

Vergeet stress, futloosheid en slapeloosheid!

Voor heel wat jongeren zit dé stressperiode van het jaar er weer aan te komen, de eindexamens! Met het mooie weer is het toch net iets moeilijker leren en wat is het verleidelijk om een terrasje te doen of te flaneren in de winkelstraten in je zomerse jurkje. Of misschien heb je binnenkort wel een presentatie op je werk? Stress, futloosheid en slapeloosheid kunnen we op zo’n momenten missen als kiespijn. De producten van Puressentiel kunnen je hierbij helpen!

Van links naar rechts hebben we de Boost Inhalator,De slaap-ontspanningsspray en de stress roller. Laten we ze eens van dichterbij bekijken en nagaan of ze hun werk doen.

De Boost inhalator met 4 essentiële oliën is een natuurlijk middel tegen een “dipje” om slaperigheid en een afname van de vitaliteit of van de energie te helpen voorkomen (na maaltijden, tijdens repetitieve taken, nachtwerk, …), om de lichamelijke, sportieve of intellectuele prestaties te helpen verbeteren… En om energie in te ademen!!!

Does it work?
Ik weet niet wat het was vorige week, maar telkens rond 14u30 kreeg ik een dipje. En met een dipje bedoel ik echt net niet in slaap vallen. Tijd om de inhalator uit te testen, een aantal keer snuiven *ik klink als een verslaafde, I know* en raar maar waar, ik werd er wakkerder van! Ok, het kan puur psychologisch zijn, maar ik hou er van en sindsdien zit het standaard in mijn handtas!

De 12 essentiële oliën van de Spray Slaap Ontspanning hebben kalmerende, rustgevende, ontspannende en sedatieve eigenschappen die op natuurlijke wijze de ontspanning en de slaap bevorderen. Deze spray geeft ontspanning en welzijn waardoor de spanningen verdwijnen voor een rustige en herstellende slaap en om te ontwaken in topvorm!

Does it work?
Het lanceren van een nieuwe site bracht heel wat stress met zich mee, slapeloze nachten waren ook hier van de partij. Ik ben niet direct een fan van dingen in mijn kamer rond te sprayen vlak voor het slapen gaan, kwestie van hoofdpijn te vermijden. Maar nood breekt wet, na wat essentiële oliën in de 4 windrichtingen te hebben gesprayd en een zakdoek met de geur op mijn kussen te hebben gelegd, was ik in no-time vertrokken naar dromenland.En oja, de volgende morgen opgestaan zonder hoofdpijn.

De 12 essentiële oliën van deze roller hebben kalmerende, rustgevende en ontspannende eigenschappen. Ze helpen de spanningen los te maken, het benauwde en zenuwachtige gevoel te kalmeren en het gevoel van morele uitputting te verzachten. Ze zijn zeer doeltreffend en werken door binnen te dringen in de huid. Hun lokaal vrijgestelde werkzame bestanddelen werken snel en doeltreffend. Puressentiel Stress wordt gebruikt van zodra u de minste stress, zenuwachtigheid of ergernis voelt of preventief op een stresserende situatie (examens, …).

Does it work?
Stressvolle situaties genoeg de laatste tijd, helaas heb ik de indruk dat deze roller niet echt zijn werk bij mij deed. Het kan natuurlijk ook liggen aan het feit dat ik  een té groot stresskonijn ben en dat de essentiële oliën van deze roller mijn zenuwen niet te baas konden. Feit is, dat tijdens het uittesten van deze roller ik er bitter weinig van merkte. Misschien dat andere personen er meer baat aan zullen hebben?

Ik ben wel fan van de producten en zal er binnenkort zeker nog meer aanschaffen!

Meer info vind je op Puressentiel.be. De Puressentiel producten zijn te vinden bij de apotheker aan. 
Prijzen : €22,90 voor de slaapspray, €5,95 voor de inhalator en €9,95 voor de roller.

Volg Women’s Elegance op Bloglovin.

ANY CHARACTER HERE

ANY CHARACTER HERE

2 Responses to "Vergeet stress, futloosheid en slapeloosheid!"

 1. beauties says:

  goed dat je er geen hoofdpijn van kreeg :) ik ben daar ook heel gevoelig voor

  Beantwoorden
  • Womens Elegance says:

   Ja, mijn sinussen kunnen jammer genoeg tegen bijna niets. :( airco, zware geuren, iets van geur ‘s nachts en het is bingo :s

   Beantwoorden

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Copyright - Womens Elegance